3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

İlk maçta galibiyet

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı, Türkiye Voleybol 3. Lig'inde oynadığı ilk maçından galibiyetle ayrıldı. 

Bu yıl Türkiye Voleybol 3. Lig'ine yükselen YYÜ Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı ilk maçını Van Merkez Spor Salonu'nda Ankara TED Kolejliler ile yaptı. 

Çekişmeli bir karşılaşmanın ardından YYÜ Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı sahadan 3-2 galibiyetle ayrılırken, taraftarların verdiği destekle de büyük moral buldu. 

İlk maçta alınan galibiyetle ilgili bir açıklama yapan Takım Antrenörü Suha Karaca, güçlü bir rakibe rağmen maçı kazanmayı bildiklerini söyledi. Karaca "Ankara temsilcisi karşısında lige galibiyetle başlamanın ve seyirci desteğini görmenin sevincini yaşadık. Bu galibiyet bize ilerisi için bir moral kaynağı olacaktır. Takımımız yakaladığı bu başarıyı ve morali ileriki maçlara da taşıyacaktır. Başta sporcularımız olmak üzere bizlere destek veren öğrencilerimiz ve Van halkına teşekkür eder, tüm maçlarımızda bunun artarak devam etmesini dilerim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 14:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?