5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İlköğretim öğrencis kız intihar etti

Van'da annesinin ölümüne alışamadığı belirtilen ilköğretim öğrencisi kız, kendini iple asarak intihar etti.


Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 15.00 sıralarında Şabaniye Mahallesi Yeşilova 1. Sokak'ta meydana geldi. Hacıbekir İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi N.T. (16), ders çıkışı evine giderek ailesine yalnız kalıp dinlenmek istediğini söyledi. Babası, ablası ve kardeşleri de evden çıkarak bitişikteki akrabalarına gitti. Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen N.T.'nin dışarıya çıkmadığını fark edip eve giden ablası, kardeşini mutfakta aslı bir vaziyette görünce bıçağı alarak ipi kesti. Abla, koltuğa uzattığı kardeşinin öldüğünü anlayınca polise ve komşularına haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından, N.T.'nin cesedi otopsi için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


Yakınları, polise verdikleri ifadede, N.T.'nın annesini yaklaşık 2 ay önce kaybettiğini ve bunu bir türlü içine sindirmediğini, sürekli annesinin yanına gitmek istediğini söyledi. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 18:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
firarist IP: 78.187.139.xxx Tarih : 5.09.2010 00:55:17

canım arkadaşım nur içinde yatsın inş sebebi annesi degilse sebep olanlar  utannsın ... yeri mekanı allah katında cennet olsun yüce rabbim affetsin seni çok seviyorum hep kalbimizdesin unutulmadın unutulmayacaksın