5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İlköğretim okulundan ilginç çalışma

İLKÖĞRETİM OKULUNDAN İLGİNÇ ÇALIŞMA

Van'da bir ilköğretim okulu, mezunlarını bir araya getirebilmek ve okul aile birliği bütçesine katkıda bulunabilmek için fotoğraf arşivini eski öğrencilerine açtı.

İlin en eski okulu olan ve 1924 yılında eğitim ve öğretime başlayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun idaresi ilginç bir çalışmaya imza attı. Eski mezunlar ile yeniden irtibata geçebilmek ve okul aile birliği bütçesine katkıda bulunabilmek için böyle bir çalışmaya gerek duyduklarını söyleyen Okul Müdürü Mehmet Bilici, bu şekilde eski öğrencilerin okullarını yeniden hatırlayacağını söyledi. Kendilerine ulaşan her mezunlarına ister sade, ister kupa, tişört ve yastık üzerine baskılı bir şekilde fotoğrafını ulaştırabileceklerini dile getiren Bilici "Öğrencilerimiz dışında kendi yakınları ya da akrabalarına da verebiliriz bu fotoğrafları. Böylece sevdiklerine iyi bir hediye vermiş olabilirler. Bu çalışmamızdan yararlanmak isteyenler okul telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirler" dedi.

Çalışmadan elde edilecek gelir ile sınıfların daha donanımlı bir hale getirileceğini vurgulayan Okul Müdürü Mehmet Bilici, özellikle mezunlarından destek beklediklerini ifade etti.

İLKÖĞRETİM OKULUNDAN İLGİNÇ ÇALIŞMA
İLKÖĞRETİM OKULUNDAN İLGİNÇ ÇALIŞMA
İLKÖĞRETİM OKULUNDAN İLGİNÇ ÇALIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 16:54:02
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 09:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?