2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

İlkokul öğrencilerinin yıl sonu gösterisi

Van Vankulu İlköğretim Okulu öğrencilerinin yılsonu dolayısıyla hazırladıkları etkinlik izleyicilerinden büyük beğeni topladı.

Giydikleri renkli kostümleri ile tiyatro sahnesine çıkan öğrenciler, başarılı hareketleri ve replikleriyle izleyenleri büyüledi. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği gösterilerde çocuklar kendilerine verilen rolleri en iyi şekilde sundular.

Öğrencilerin şiirler okuduğu, şarkılar söyleyerek dans ettiği etkinlik velilerinden büyük alkış aldı.

Van Vankulu İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Şentürk, çocukların gelişmeleri ve sosyal açıdan kendilerini ifade edebilmeleri açısından bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini belirterek, "Çocuklarımız yıl boyu okulda kazandığı bilgi ve becerileri sahnelediler. Öğrencilerimizin gösterdikleri cesaretlerinde dolayı kutluyorum. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Atatürk Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliklere Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Aslan, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Solmaz, Edremit Elmalık İlköğretim Okulu Müdürü Fevzi Uzan, okul idarecileri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 17:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beşir küçük IP: 78.187.45.xxx Tarih : 2.06.2008 19:22:13

umarım bu haberı kerım yuncer okul yonetıcelrı okumustur.derse gırmeden ve sınıf almadan mudur olup ek ders almak kolay galıba