3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

İpekyolu Van-Asya'da birleşiyor

Van Vali Yardımcısı Ömer Özcan başkanlığında yapılan toplantıda, 15. Van-Asya İpekyolu Turizm Ticaret ve Sanayi Fuarı çalışmaları ele alındı. 

Erciş yolu üzerindeki Altaylı Tesisleri'nde 16-21 Eylül 2008 tarihleri arasında açılacak olan fuar için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası organizatörlüğünde Van Valiliği ve Van Belediye Başkanlığı'nın destekleri ile gerçekleşen fuar, her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği, bölgede yapılan en büyük ticari etkinlik olarak göze çarpıyor. Yurt içinden ve yurt dışından firmaların katıldığı, çevre illerden de yüzlerce kişinin ziyaret ettiği fuarın organizasyonunun en iyi şekilde gerçekleşmesi için yapılan hazırlıklar devam ederken, Van Valiliği kurumlarında katılımıyla fuar toplantısı düzenledi. 

Van Vali Yardımcısı Ömer Özcan Başkanlığındaki toplantıya VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Belediyesi, Y.Y.Ü., Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, TEDAŞ, Karayolları, Sağlık İl Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Turizm İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, fuar hakkında katılımcılara bilgi verirken, kurumlardan destek beklediklerini söyledi. Bu yıl fuarın açılışına Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, çevre illerin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarının da katılacağını söyleyen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu "Artık geleneksel hale gelen fuarımızın bu yıl daha görkemli olması için çalışmalarımız devam etmektedir. Bölgede yapılan en büyük etkinlik olan fuarımızda bu yıl konserler, defileler ve farklı aktiviteler gerçekleştirilecektir. Tüm kurumlarımızdan da yapılan bu etkinliğimize destek vermelerini bekliyoruz" dedi. 

Van Vali Yardımcısı Ömer Özcan da toplantıya katılan kurumlara gerekli görevlendirmeler yapıldığını, kurumlardan gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 13:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?