5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İranlı sürücüye tepki

TRAFİK KAZASINA KARIŞAN İRANLI SÜRÜCÜYE TEPKİ

Van'da, trafik kazasına karışan İranlı sürücüye hem polis hem de vatandaşlar tepki gösterdi.

Kaza bugün öğlen saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Beşyol'dan Maraş caddesine seyir halinde olan Ebrahim Hanhabib yönetimindeki İran plakalı özel otomobil, park halindeyken aniden yola çıkan Sait Beydoğan yönetimindeki 65 NK 506 plakalı otomobille çarpıştı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada olay yerinde biriken meraklı vatandaşlar, İranlı sürücüyü haksız buldu. Olay yerine gelen bir sivil polis İranlı sürücüye tepki gösterdi. Cumhuriyet Caddesi'ni İran olmadığını söyleyen polis,

"Burada yavaş geçeceksin. Burada bu kadar insan var. Sen sert bir frene bastın. Burası Cumhuriyet Caddesi, burada yavaş kullanacaksın. Burası İran değil, burada yavaş kullanacaksın" sözleri üzerine İranlı "İran'da da kanun var. Ben polis istiyorum" dedi. Sivil polis de "Ben de polisim" diye karşılık verdi.

İranlı sürücüye tepki gösteren vatandaşlar da "Burada insanlar geçiyor, hayvanlar değil. Yavaş süreceksin burada" diye tepki gösterdiler. İran aracında bulunan kadın ise olayı şaşkınlık içinde seyretti.

Olay yerine gelen trafik polisleri de bir yandan kalabalığın dağıttı, bir yandan da kaza ile ilgili tutanak tuttular. Kaza yüzünden araç trafiğine kapanan Cumhuriyet Caddesi, yaklaşık yarım saat aradan sonra yeniden ulaşıma açıldı.

TRAFİK KAZASINA KARIŞAN İRANLI SÜRÜCÜYE TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 14:12:00
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 17:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?