3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

İranlı'nın hazin sonu

İran uyruklu bir sığınmacı girdiği inşaatta ölü olarak bulundu.
Alınan bilgilere göre olay, bugün öğlen saatlerinde Van Çocuk Hastanesi'nin arkasında bulunan bir inşaatta sürekli çalan bir telefon sesinin gelmesi üzerine olay yerine giden çevredeki esnaflar, yerde yatan bir kişiyi görüp polis ekiplerine haber verdiler. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan kişinin 3 yıl önce üçüncü bir ülkeye gitmek için Van'da bulunan Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'ne başvuruda bulunan Muhammet Gassomi (31), olduğunu ve bir kaç saat önce öldüğünü belirlediler. Cumhuriyet Savcısı gözetiminde yapılan otopsinin ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Gassomi'nin cesedinin kesin ölüm sebebinin belirlemesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği ifade edildi. 

Öldüğü esnada yanında özel bir hastanede yapılmış bazı tetkik ve tahlil sonuçları bulunan Gassomi'nin bir bacağının kangren olduğu ve doktorların kesilmesi gerektiğini kendisine söylediği iddia edildi. Gassomi'nin de bundan dolayı intihar etmiş olabileceği kaydediliyor.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 16:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?