5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İş adamı Sadettin Saran Van'da

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, beraberinde bulunan bir gurup sanatçı, iş adamı ve Van Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Okşar ile birlikte Van'da kahvaltı yaptı.


Sadettin Saran, Helin Avşar, Pop Müzik Sanatçısı Murat Boz, Dünya Kick boks Şampiyonu Birol Topuzlu, Ankaralı iş adamı Haluk Nogay ile Saran Holding Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Sünger'den oluşan heyet 'Sinema Şark Projesi'nin açılışını yapmak için dün Hakkari'ye gitmişti. Program sonrası geceyi Van'da geçiren Saran ve beraberindekiler, sabah kahvaltısını fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Van Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Okşar ile birlikte kahvaltılar çarşısında yaptı.


Kahvaltı sonrası İHA muhabirine açıklama yapan iş adamı Saran, buraları çok sevdiklerini bu yüzden de bir şeyler yapmak istediklerini söyledi. Saran, "Burada taş atan çocuklarımıza farklı bir alternatifler sunmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz boş bir beyin şeytanın oyun alanıdır. Onlara alternatif olarak ta sinemayı güzel filmleri uygun gördük. Bundan sonra Hakkari, Yüksekova ve Çukurca olmak üzere her hafta yeni filmler göndereceğiz. Sağolsun Murat Boz kardeşimiz de bizimle birlikte geldi. Amacımız çocukların büyük düşünmelerini sağlamak. Buralardan çıkıp faydalı birer birey olabileceklerine inanmaları için bizim de bu çorbada tuzumuz olsun istedik" dedi.
Saran ve beraberindekiler, kahvaltı sonrası Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'i ziyaret ettikten sonra Van'da ayrıldılar.
 

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 18:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?