2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

İş yerinde ölü bulundu

AK Parti Van Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Atansever'in, gece iş yerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından başına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü bildirildi.
Şerefiye Mahallesi'ndeki iş yerinde matbaacılık yapan AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Atansever(38), saat 22.00 sıralarında teslim edilecek işlerinden dolayı gece çalışacağını söyleyerek evinden ayrıldı. Sabah saatlerinde iş yerine gelen matbaadaki çalışanlar kapıyı açıp içeri girdiklerinde Atansever'in cansız bedeni ile karşılaşınca polise haber verdi. Olay yerine giden ekiplerin, Atansever'in başına sıkılan tek kurşunla öldürüldüğünü tespit etmesi üzerine Olay Yeri İnceleme ve Kimlik
Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, şahıs ve olayın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı.
Daha sonra olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı ilk incelemenin ardından, Atansever'in cesedi otopsi yapılması için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayı duyarak iş yerine gelen Atansever'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ve vatandaşlar sinir krizi geçiren şahsın yakınlarını güçlükle yatıştırdı. Atansever'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 14:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can_berk IP: 85.110.94.xxx Tarih : 27.12.2008 15:15:10

allah var ya insan musluman birini haksız yere oldurumu muslumanın muslumana katlı haram dir