5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İşletme Uzmanlığı açıldı

Türk Telekom Van İl Müdürü Hasan Özgür, Telekom olarak Erciş'te 'İşletme Uzmanlığı' ismi altında yeni bir birim oluşturduklarını söyledi.

İşletme biriminin açılışı nedeniyle Türk Telekom Erciş hizmet binasında bir tören düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Erciş İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, işletme uzmanlık biriminin ilçeye büyük yarar sağlayacağını belirterek, emeği geçenlere ilçe halkı adına teşekkür etti.

Türk Telekom Van İl Müdürü Hasan Özgür ise açılan işletme uzmanlığı birimi ile birlikte Erciş'teki müşterilerine direkt olarak hizmet vereceklerini bildirdi. Telekom abonelerinin bundan sonra Van il merkezine gelmeden işlemlerini Erciş'te de yapacaklarını anlatan Özgür, "Abonelerimiz tüm işlemlerini bundan böyle Erciş'te yapabileceklerdir. Telefon alma, telefon ücreti ödeme, ADSL ve Türk Telekom'da verilen tüm hizmetleri alabilecekler. Amacımız, Erciş'teki potansiyeli de dikkate alarak hizmetleri Ercişlilerin ayağına getirmektir. Şu an ilimiz bünyesinde sadece bu hizmeti Erciş'te vermeye başladık. Ancak, bu güne kadar Erciş'in konumunda birçok ilçede bu hizmet veriliyordu. Müşterilerimiz artık telefon iptalleri için de Van'a gelmelerine gerek kalmadı. İşletme uzmanlık birimimiz Erciş'e hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından işletme uzmanlık birimi Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü ile Türk Telekom Van İl Müdürü Hasan Özgür tarafından hizmete açıldı. Açılış sonrasında bir kokteyl düzenlenirken, töreninde Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete, Van ve Erciş Telekom Müdürlüğü yetkileri, Erciş PTT Müdürü Cahit Erdin ile kamu kurum amirleri de hazır bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 19:13:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekg group IP: 88.227.241.xxx Tarih : 23.03.2009 20:21:47

sayın editör türk telekom il müd adı hasan özgür değil harun  özgür olmalı bunu düzeltirseniz sevinirim saygılarımla .