5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'İyi işlere imza attık'

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Van Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, arkadaşları ile birlikte Van'da iyi işlere imza attığını söyledi.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan İçişleri Bakanlığı'na ait atama kararlarına göre, yaklaşık 4 yıldır Van'da görev yapan Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'in yerine Muş Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert atandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kesmez, Van Kalesi'nde katıldığı program sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kesmez, Van'da, 1993-1997 yılları arasında şube müdürü, yaklaşık son 4 yıldır da Emniyet Müdürü olarak görevde bulunduğunu söyledi. Kesmez, "Buraya Bitlis ilinden geldim. 31 yıllık devlet memuruyum. 14 yılıdır Doğu illerinde görev yaptım.

Biz sadece hırsızı, katili yakalayan bir emniyet teşkilat vizyonu çizmiyoruz. İlin kültürüne, turizmine, tarihine, çocuklarına ve her şeyine önem veren teşkilat olarak da anılmak istiyoruz. Van iline arkadaşlarımızla birlikte güzel şeylere imza attığımıza inanıyorum. Bunun da büyüklerimiz tarafından takdirini görmek daha gurur verici. Tabi bizi Adana'da daha yoğun bir görev bekliyor. Bu görevinde üstesinden geleceğimize inanıyorum. Sizin aracılığınızla Van halkına şimdiden Allah'a ısmarladık diyorum. Onları da Adana'ya bekliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 19:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?