6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

İyi niyete saygısızlık

İYİ NİYETE SAYGISIZLIK

Van'da vatandaşların rahatça dinlenmeleri için halka açılan valilik bahçesindeki bazı banklara, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 'Apo' kelimesi yazılması, Vali Karaloğlu'nun iyi niyetine karşılık yapılan bir saygısızlık olarak nitelendiriliyor.

Van'a atanmasıyla birlikte vatandaşlarla daha yakın ilişkiler kuran Vali Münir Karaloğlu, yaptığı yeniliklerle kendisinden söz ettirirken kendini Vanlılara sevdirmeyi başardı. Karaloğlu, Van Valiliği görevine atanmasıyla birlikte çevresi kapalı olan valilik bahçesindeki bariyerleri kaldırarak vatandaşların dinlemeleri için bahçeye 30 bank bıraktırmıştı. Bu yapılan iyi niyet ve güvene karşılığında bazı kişi ya da kişilerin oturdukları bankın üzerine kalemle, kazıyarak ve yakarak terörist başı Abdullah

Öcalan'ın adının kısaltılmış olan 'Apo' kelimesini yazmaları saygısızlık olarak nitelendiriliyor. Oturmak için banklara gelen bazı vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını saklayamayarak olaya tepkilerini gösteriyorlar. Halka açılan ve ortak kullanım için yerleştirilen banklara siyasi içerikli yazılar yazılmasının hem haksız ve hem de iyi niyete saygısızlık olduğunu belirten vatandaşlar, bu davranışın hiçbir kimse tarafından tasvip görmeyeceğini ifade ettiler.

İYİ NİYETE SAYGISIZLIK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 10:40:03
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 14:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?