5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İzmir'den Muradiye'ye sıcak yardım

İZMİR'DEN MURADİYE'YE SICAK YARDIM

İzmirli Ceren Kırca, aile çevresinde topladığı giysi ve kırtasiye malzemelerini Van'ın Muradiye ilçesindeki öğrencilere gönderdi.

İzmir'de Türk Hava Yolları'nda görevli olan Ceren Kırca, basında çıkan haberleri okuduktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü telefonla arayarak öğrencilere yardım göndermek istediğini belirtti. Aile çevresinde temin ettiği giysi ve kırtasiye malzemelerini kargoyla Muradiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderen Ceren Kırca, kış günü öğrencileri sevindirdi.

Gönderilen malzemeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu ve şube müdürü Şahyettin Müjde tarafından ilçeye bağlı Çakmak Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Yardım dağıtımından sonra bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, duyarlı vatandaşlar tarafından öğrencilere gönderilen her çeşit yardımın yerini bulması için kendilerinin dağıttığını söyledi. Kütükçüoğlu, "Basında çıkan haberleri Türkiye'nin değişik illerinde okuyarak 'bizde destek olmak istiyoruz' diyen duyarlı vatandaşlarımızdan biri de İzmir'de Türk Hava Yolları'nda görevli Ceren Kırca'dır. Bölgemizde çiftçilikle geçimini yapan ve dar gelirli vatandaşlarımız o kadar çok ki, ilçe olarak hepsine yetişmemiz mümkün değil. Duyarlı vatandaşlarımız tarafından gönderilen yardımları öğrencilerimize dağıtırken kimin ve kimler tarafından gönderildiğini de belirtiyoruz. Dolayısıyla öğrencilerimize bu yardımları dağıtırken sevinçleri gözlerinden okunuyor. Eğitim adına, öğrenciler adına Ceren Kırca ve tüm duyarlı yardımseverlere teşekkür ediyoruz" dedi.

İZMİR'DEN MURADİYE'YE SICAK YARDIM
İZMİR'DEN MURADİYE'YE SICAK YARDIM
İZMİR'DEN MURADİYE'YE SICAK YARDIM
İZMİR'DEN MURADİYE'YE SICAK YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 12:20:03
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 13:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?