5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

İzmir'den Van'a kültür köprüsü

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu, Ege Bölgesi Van Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünden gelen 60 kişilik heyete kahvaltı verdi.

VATSO, derneğin öncülüğünden önceki gün Van'a gelen ve aralarından mühendis, doktor, öğretmen ile iş adamlarının da bulunduğu heyete Bak Hele Bak Yusuf Konak Kahvaltı Kütür Sarayı'nda bir kahvaltı verdi.

Kahvaltıya, VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve yönetim kurulu üyesi Naci Çakırgöz ile Ege Bölgesi Van Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlhami Gülsoy ve gelen misafirler katıldı. Van'ın kültür elçisi olarak tanımlanan işletme sahibi Yusuf Konak'ın yaptığı espriler eşliğinde yapılan kahvaltının ardında heyet, İskele Caddesi üzerinde bulunan VATSO Sarayı'na geçti.

Burada VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kandaşoğlu'ndan, kurumun üye sayısı ve çalışmaları ile Van'da yapılabilecek yatırım alanları hakkında da bilgi alan heyet, VATSO Sarayı'nı dolaştıktan sonra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde bulunan Kedievi ile Zeve Şehitliği'ni ziyaret etmek için ayrıldılar. Geceyi Van'da geçirecek olan heyetin yarın Van'da ayrılacağı kaydedil
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?