2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

İzmirli misafirler mutlu ayrıldı

Ege Bölgesi Van Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde 3 gündür Van ve çevresinde çeşitli gezi ve ziyaretlerle bulunan İzmirli 64 kişilik gezi kafilesi, Van İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç'in onurlarına verdiği yemekle gezilerini tamamladı.

İzmir'den uçakla Van'a gelen ve aralarında Vanlıların da bulunduğu gurubun bölgeye yaptığı gezi tamamlandı. İl Özel idaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç, geziye katılan gruba bir yemek verdi. Çok sayıda konuğunda katıldığı yemekte, Ege Bölgesi Van Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Recep Öztürk, düzenledikleri geziye ev sahipliği yaparak destek olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç'e bir plaket vererek kendilerine teşekkür etti. Dernek Başkanı Öztürk, amaçlarının Van'ın güzelliklerini sergilemek ve Ege Bölgesi'ndeki vatandaşların ilgisini çekmek olduğunu kaydederek, "Van'ın tanıtımı için faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç ise, gezi fikrini ortaya atarak Egeli misafirlerin kente gelmesine öncülük eden Dernek Başkanı Gürbüz Recep Öztürk'e, içinde Van'ı tanıtıcı dergi ve broşürlerin yer aldığı bir çanta hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 13:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MASUM IP: 88.247.213.xxx Tarih : 31.07.2008 19:36:43

gerçekten dernek ve başkanımız başta olmak üzere tüm yakın ilgi gösteren yetkililere bizleri agırlayan konuksever van ahalisine teşekkür ediyorum ve inşallah dahada fazla vana sefer düzenlesnler yine gelecegim diyorum herşey harika idi hepinize teşekkür ederim.Masum Hattatoğlu NAzilli