5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kablo hırsızları bıktırdı

Van'ın Gevaş ilçesinde son zamanlarda artan kablo hırsızlığı olyları hem Telekom çalışanlarını hem de vatandaşları bıktırdı.


Konuyla ilgili olarak bilgiler veren Türk Telekom Gevaş Şefi Seferi Baybure, 2009 Temmuz ayından bu yana 3 ayrı hırsızlık olayının yaşandığını belirtti. Son olarak 100 metre kablonun direklerden kesilerek çalındığını belirten Baybura, "Bunları yapanların Gevaşlı olduğuna inanmıyorum. Gevaşlılar bunu yapmaz. Ancak son aylarda sık sık yaşanan bu olaylar, vatandaşlarımızın haberleşme özgürlüğünü kısıtlamaktadır. Burada mağdur olan halktır. Biz bunları güvenlik birimlerine bildiriyoruz ve onlar da son derece duyarlı takip ediyorlar. Dileğimiz bu tür hırsızlık olaylarının artık yaşanmamasıdır" dedi.


İl genelinde en iyi çalışan ekibe sahip olduklarını da sözlerine ekleyen Baybure, "Biz iyi ve hızlı çalışan bir ekibe sahibiz. Gerek, arıza, onarım ve bakım çalışmaların da ve gerekse kaliteli haberleş konusunda çok iyiyiz. Biz bu şekilde hizmet verirken, haberleşmeyi kısmaya çalışan olaylar açıkçası canımızı sıkıyor. Ama tüm olumsuzluklarla rağmen biz kaliteli hizmet ve kesintisiz haberleşmeyi sağlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 17:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?