7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Kadınların su isyanı

KADINLARI SU İSYANI

Van'da bir haftadan beri suları sürekli kesilen mahalleli kadınlar bir araya gelerek yaşadıkları duruma tepki gösterdiler.

Hatuniye Mahallesi Gazi Sokak'ta ikamet eden vatandaşlar akmayan suları yüzünden yetkililere tepki gösterdi. Bir grup kadın, ellerine bidon ve leğenleri alarak toplanıp kesilen su yüzden yetkililere seslendiler.

Kadınlar, bu yaz mevsiminde sularının sürekli kesildiğini, son 1 hafta ise hiç akmadığını iddia ettiler. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte temizlik yapamadıklarını ifade eden kadınlar, hangi kapıyı çaldıysalar hiç kimse sorunlarıyla ilgilenmediğini belirttiler.

Kadınlar, belediye, karayolları ve Emniyet Kavşağı'nı yapan yüklenici firma yetkilileri ile görüştükleri, herkes topu birbirine attığını iddia ettiler. Bir haftadan beri çocuklarını dahi yıkayamadıklarının altını çizen kadınlar, çamaşırlarını suların aktığı yakınlarının yanına getirdiklerini belirttiler. Kadınlar, yetkililerin bir an önce bu Ramazan bayramı öncesi su sıkıntılarını gidermelerini istediler.

KADINLARI SU İSYANI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2010 Cumartesi 14:09:01
Güncelleme :4 Eylül 2010 Cumartesi 18:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?