5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kamu, kahvaltıda bir aradaya geldi

Van'ın Muradiye ilçesindeki kamu kurum ve kuruluş amirleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği kahvaltıda bir araya geldiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde verilen kahvaltıya Kaymakam Ömer Sağlam, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ümit Semerci, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, İlçe Müftüsü Ramazan Yıldız, İlçe Emniyet Müdür Vekili Lütfü Soyarslan, kamu kurum amirleri ve polisler katıldı.


Samimi bir hava içerisinde geçen kahvaltı için İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Ömer Sağlam, bu tür organizasyonların sık sık kurumlar arası içerisinde yapılması gerektiğini söyledi. Bu vesile ile kurumların birlik ve beraberliğin yanısıra işbirliğinin artacağını ifade eden Sağlam "Bu sıcak ortamı hazırlayan başta Emniyet Müdür Vekili Lütfü Soyarslan olmak üzere tüm teşkilata davetliler adına teşekkür ediyorum" dedi.


Emniyet Müdür Vekili Lütfü Soyaslan ise kahvaltı davetlerine icabet eden konuklara teşekkür ettiklerini belirterek ilçedeki hizmetleri de böyle tatlı bir ortam içerisinde gerçekleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?