5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kandaşoğlu çocukları unutmadı

KANDAŞOĞLU BAYRAMDA ÇOCUKLARI UNUTMADI

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Kurban Bayramı'nda da çocuklarla birlikte oldu, çeşitli hediyeler dağıttı.

VATSO Meclis Başkanı Ata Altay ile birlikte bayramın 2. gününde Serhat Mahallesi eski muhtarı Mevlüt Dimez'in evinde ağırlanan Kandaşoğlu, yardıma muhtaç 45 çocuğa bayramlık dağıttı. Kandaşoğlu ve Altay tüm çocukları tek tek kendisi giydirdi.

Başkan Kandaşoğlu, Kurban Bayramı'nda çocuklarla bir araya gelip hoşça vakit geçirdiklerini belirtti. Dargınların barıştığı, eş dost akraba ziyaretlerinin yoğun olduğu bayram gününde kendilerinin çocuklarla buluşmayı, onlarla zaman geçirmeyi tercih ettiklerini ifade eden Kandaşoğlu "Bugün yoğun bir program olmasına rağmen, bizler çocuklarla zaman geçirmeyi tercih ettik. Bugün onların mutluluğu, bizleri daha da mutlu etmiştir. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yıl yaklaşık 700 öğrenciye bot ve monttan oluşan giyim yardımları yaptık. İmkanlarımız ölçüsünde bu yardımlar her yıl artarak devam etmektedir. Yönetim Kurulu Üyelerimizle ilçe ilçe gezip bu yardımları yardıma muhtaç çocuklarımıza iletiyoruz" ifadesini kullandı.

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve VATSO Meclis Başkanı Ata Altay Serhat Mahallesi eski Muhtarı Mevlüt Dimez'in evinde toplanan çocuklara tek tek bot ve montlarını giydirdi. Çocuklarla bayramlaşan Kandaşoğlu ve Altay, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

KANDAŞOĞLU BAYRAMDA ÇOCUKLARI UNUTMADI
KANDAŞOĞLU BAYRAMDA ÇOCUKLARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 13:09:01
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 13:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?