5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kandaşoğlu Gıda Sitesi'nde

 Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Erciş Yolu üzerinde bulunan Doğu Gıda Toptancılar Sitesi'ni ziyaret etti.

VATSO Başkan Yardımcısı Osman Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Eren'in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında inşaatı devam eden iş yerlerini gezdi.

Doğu Gıda Toptancılar Sitesi Kooperatifi Başkanı Recep Okyaylı tarafından davet edilen Kandaşoğlu, burada yeni yapılan iş yerlerini gezdi. Daha sonra bir açıklama yapan Zahir Kandaşoğlu, üyelerin kendilerine ait şehir merkezinden uzak, tüm altyapı çalışmaları bitmiş bir sitelerinin olmasının sevindirici olduğunu belirterek "Doğu Gıda Toptancılar Sitesi yönetimi tarafından davet edildik. Böylesi güzel bir yerde yapılan Gıda Toptancılar Sitesi şehir merkezinde bulunan üyelerimizin bir yerde bulunması açısından çok önemli. Birinci etap işyerlerimiz bitmiş durumda. Tüm altyapı çalışmaları bitmiş. Üyelerimizin buraya taşınması ile şehir merkezinde de bir rahatlama olacaktır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Doğu Gıda Toptancılar Sitesi Kooperatif Başkanı Recep Okyaylı ise VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun davetlerine icabet etmesinden mutluluk duyduklarını belirterek "Her zaman desteklerini gördüğümüz VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun sitemizin birinci etapta biten işyerlerini görmesi için davet ettik. Kendileri bizi kırmayıp geldiler. En geç birkaç gün içinde üyelerimiz burada çalışmalarına başlayacaktır. 2. ve 3. etap üye kayıtlarımız devam ediyor" dedi.
Birinci, ikinci ve üçüncü etap halinde tasarlanan Doğu Gıda Toptancılar Sitesi'nin birinci etap işyerleri bitme aşamasına gelirken, tekeli atılan ikinci etap çalışmaları da devam ediyor. Sitenin üçüncü etap iş yerleri ise 2012 yılında tamamlanacağı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 17:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?