6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Kar ekipleri görev başında

ERCİŞ BELEDİYESİ'NDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Van'ın Erciş Belediye Başkanlığı karla mücadele ekipleri, ilçede iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve sokakların açık tutulması için yoğun çalışma başlattı.

Belediye araç parkında bulunan iş makineleri ile kamyonların yanı sıra 90 personeli de kar küremede görevlendiren Erciş Belediyesi, şehir merkezinde kapanan yolların trafiğe bir an önce açılması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ana arterlerin açılmasını kısa sürede tamamlayan ve biriken karları şehir dışına taşıyan karla mücadele görevlileri, çalışmalarını bu kez ara yollarda devam ettiriyor.

Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, belediye olarak karla mücadeleye geçmişte olduğu gibi bu sezonda da ara vermeden devam edileceğini bildirerek, "Bilindiği üzere şehir merkezinde yerleşim birimleri çok geniş bir alana yayılmış durumdadır. Bu nedenle 340 kilometre yol bağlantısı bulunan belediyemizin ilçe merkezindeki karla mücadelesi gece gündüz demeden devam edecektir. Bu arada, kısa süre içersinde satın alacağımız yeni iş makineleri ile birlikte de bu alandaki araç parkımızı genişleterek, hizmeti daha hızlı bir şekilde halkımıza sunacağız" dedi.

ERCİŞ BELEDİYESİ'NDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 11:45:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 11:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?