5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kar yağışı hazırlıksız yakaladı

VAN'DA KAR YAĞIŞI

Van'da, kısa süre etkili olan kar yağışı, yüksek kesimlerde trafiği olumsuz etkilerken, öğleden sonra yapılması planlanan uçak seferleri de iptal edildi.

Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı vatandaşları hazırlıksız yakalarken, yüksek kesimlerde ise trafiği olumsuz yönde etkiledi. Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2225 rakımlı Kurubaş Geçidi'nde trafik olumsuz yönde etkilenirken, kar yağışı ilerleyen saatlerde etkisini kaybederken, trafik akışı ise normale döndü.

Meteoroloji Van Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar belli aralıklara devam edeceğini, hava sıcaklığının bu akşam eksi sıfır santigrat dereceye düşeceğini belirttiler. Yetkililer, yarın hava sıcaklığının 9 santigrat derece olmasını beklediklerini ifade etti.

Bu arada öğleden sonra yapılması planlanan Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-Van, Ankara-Van, Sunexpess Hava Yolları'na ait İzmir-Van ve İstanbul-Van uçak seferlerinin de Van'da etkili olan olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildiği kaydedildi.

VAN'DA KAR YAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 17:17:04
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 17:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?