6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Kar yığınları taşınıyor

ÇALDIRAN'DA KAR TEMİZLİĞİ

Van'ın Çaldıran ilçe merkezinde biriken karlar, belediye ekipleri tarafından toplanarak kamyonlarla ilçe dışına çıkartılıyor.

Çaldıran ilçesinde yılın ilk başlarında etkili olan kar yağışının ardından havaların bu yıl erken düzelmesi sonucu Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri temizleme çalışması başlattı.

İlçe merkezinde başlatılan çalışmalar 1 greyder,1 kepçe, 3 kamyon ve 10 personel ile sürüyor. Yağışın durması ile birlikte karla mücadele çalışmaları başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda biriken karları iş makineleri ile topladıktan sonra kamyonlarla taşıdıklarını söyledi. "Bölgemizde her kış çok çetin geçiyordu. Kar yağışı ile birlikte hayat durma noktasına geliyordu. Bu yıl havalar çok iyi geçti. Yağışların ardından vatandaşlarımızın rahatlığı için bir ekip oluşturduk. Oluşturduğumuz ekip ile ilçe merkezindeki bütün cadde ve sokaklardaki karları bir kenara topladıktan sonra kamyonlarla ilçe dışına taşıyoruz. İlçe merkezindeki bütün karı temizleyinceye kadar ekiplerimiz aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecektir" dedi.

ÇALDIRAN'DA KAR TEMİZLİĞİ
ÇALDIRAN'DA KAR TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 12:21:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 12:24:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?