5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Karateci öğretmen dehşeti

Van'daki Mustafa Cengiz İlköğretim Okulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Çetin Memiş (30) habersiz yazılı sınavı yapmasına itiraz eden 14 yaşındaki öğrenci M.N.G.'yi sınıfın ortasında tekme tokat dövdü.

 Kız öğrencilerin korkudan bayıldığı olayda, Öğrencisini kurtarmaya çalışan müdür yardımcısı Cüneyt Bahçi'yi de darp eden karateci öğretmen, diğer öğretmenler tarafından da kontrol altına alınamayınca, polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Altı ay önce de görev yaptığı başka bir okulda öğrenci dövdüğü için bu okula gönderildiği belirlenen öğretmenin, birçok öğrenciyi dövdüğü öne sürüldü. Müdür yardımcısı ve öğrencinin şikâyetçi olduğu öğretmen, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. İsimlerini vermek istemeyen öğretmenler, Memiş'in psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Polisin pazartesi günü okulda görgü tanıklarından bilgi alacağı öğrenildi.

sabah
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 09:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan çiftçiler IP: 85.98.247.xxx Tarih : 24.05.2009 19:05:12

bu ogretmen  nerden alıyor bu gucu? karete bıldıgı ıcın mı?hayır bu gucu devletten alıyor.Ve bu ılk degılkı egıtım sıstemı varoldugundan berı bu boyle.kol kırma,kafa yarma,burun kırma,bu hocaların egıtım anlayısı.zaten devlet ne kadar bozuk tıp hoca varsa bıze gonderıyor. ben bu durumu kınıyor ve ogrencı yoldaslarımı buna son vermeye davet edıyorum.