5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'Kardeş okul'a yardım

VATSO'DAN 'KARDEŞ OKULA' YARDIM

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından 'Kardeş Okul-Kurum' kampanyası kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu öğrencilerine giyim yardımında bulunuldu.

Beraberindekilerle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'na giden VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, ilk olarak eğitim verilen binayı gezdi. Daha sonra idarecilerle birlikte yardımın yapılacağı salona geçen Kandaşoğlu, öğrencileri öpeceği esnada geri çekildi. Sağlık Bakanlığı'nın talimatı gereği öğrencileri öpmeyeceğini belirten Kandaşoğlu, "Domuz gribi tehlikesi olduğu için sizleri öpemeyeceğim" diyerek öğrencilerle tek tek tokalaştı.

Daha sonra, alınan ayakkabı ve monttan oluşan giyecek paketlerini öğrencilere dağıtan Kandaşoğlu, çocukları giydirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'nun kampanya öncesinde de kardeş okulları olduğunu söyleyen Kandaşoğlu "Bu okulumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından çevre düzenlemesi de bizim tarafımızdan yapılmıştır. Bu nedenle yıllardır bu okulumuza gelip gitmekte ve sorunlarla ilgilenmekteyiz. Van Valiliği'nin başlattığı 'Kardeş Okul-Kurum' kampanyası kapsamında da yine aynı okul ile kardeş olmak bizi mutlu etti.Bugün burada daha önceden tespit ettiğimiz maddi durumu iyi olmayan 60 öğrenciye giyecek yardımı yaptık. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecektir" şeklinde konuştu.

VATSO'DAN 'KARDEŞ OKULA' YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 16:39:00
Güncelleme :20 Ekim 2009 Salı 20:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?