5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kardeş okula ziyaret...

VANGİAD KARDEŞ OKULUNU ZİYARET ETTİ

Van Genç İşadamları Derneği (VANGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Van Valisi Vali Münir Karaloğlu tarafından başlatılan 'Kardeş Okul-Kurum Kampanyası' kapsamında kardeş okul olarak seçilen Mustafa Necati İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Bostaniçi beldesinde bulunan Mustafa Necati İlköğretim Okulu yöneticilerini ziyaret eden VANGİAD Başkanı Kadri Salaz ile Yönetim Kurulu üyeleri Sadık Engin, Asaf Özcan Yeke ve Fırat Korkmaz, okul yöneticileriyle görüştü.

Okuldaki öğretmenlerle de bir araya gelen VANGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, okulun eğitim durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı. Vali Karaloğlu tarafından başlatılan kampanyayı önemsediklerini ifade eden VANGİAD Başkanı Kadri Salaz, kendilerine kardeş olarak emanet edilen Mustafa Necati İlköğretim Okulu'na iyi bir ağabeylik yapmak istediklerini belirtti. Salaz, okul yöneticilerinin ilettiği eksiklikler olan kütüphaneye kitap, deneme setleri ve ana sınıfından okuyan 92 öğrenciye eğitim seti, oyuncak ve spor malzemeleri ile birlikte 1 adet projeksiyon cihazını en kısa südre alarak okula teslim edileceğini bildirdi. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası yöneticiler ve öğretmenler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kampanyayı başlatan Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür etti.

VANGİAD KARDEŞ OKULUNU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 14:46:00
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 16:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?