3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Karnelerini kaymakam verdi

Van'ın Muradiye ilçesinde okuyan öğrenciler karnelerini Kaymakamı Ömer Sağlam'ın elinde aldı.


İlk olarak Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katılan Kaymakam Sağlam, burada karne günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikleri izledi. Daha sonra Okullar Arası Voleybol Turnuvası'nda birinci olan Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu takımı sporcularından Barış Çiftçi isimli öğrenciye takdir belgesi Kaymakam Ömer Sağlam tarafından, birincilik kupasını ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Eren tarafından verildi.


Ardından Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na geçen Kaymakam Sağlam, burada miniklerin heyecanına ortak oldu. Öğrencilere yaz tatilini iyi geçirmelerini, bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Sağlam, başarılı öğrencilerin her zaman ödüllendirildiğini belirtti. Okumaya ağırlık verdikleri taktirde her zaman hediyeler vereceklerini ifade eden Sağlam, "Başarılı öğrenci her yerde sevilir ve ödüllendirilir. Biz de bunu yapıyoruz. Başarılı öğrencileri ödüllendiriyoruz ki diğer öğrenciler de onları örnek alsınlar, onlara da çeşitli ödüller verelim" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Ömer Sağlam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Eren ile birlikte başarılı öğrencilere takdir belgesi, karnelerini ve tatil kitaplarını dağıttı.

..
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 03:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?