3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Kasa hırsızlarına büyük darbe

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kasa hırsızlarına yönelik yapılan çalışmalarda yakalanan 4 kişi, çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, il genelinde uzun bir aradan sonra tekrar başlayan kasa hırsızlıklarına yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kimliği belirsiz kişiler, son bir ay içerisinde M.S.Ç. isimli şahsın işyerinden 4 bin 500 YTL ile 12 bin 100 YTL değerinde senet, M.A.Ü. isimli şahsın işyerinden 2 bin 500 YTL ile 27 adet çeyrek altın, M.K.G. isimli şahsın evinden 940 YTL ile bir adet cep telefonu ve M.H.K. isimli şahsın işyerinden 16 bin YTL ile müşterilerine ait çekleri çalarak kayıplara karıştılar. Hırsızlık Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının yaşandığı iş yerlerinde yaptıkları teknik çalışmalar neticesinde zanlıların kimlik bilgilerine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda önceki gün sabaha karşı zanlıların evlerine eş zamanlı yapılan operasyonda, İ.Ü. (28), N.Y. (23), Ü.Y. (23) ve S.Y. (22) isimli zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 13:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?