2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Kasaplara denetim

Van Belediye Başkanlığı Zabıta ve Veteriner Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde bulunan kasaplara yönelik denetim başlatıldı.

Sabah saatlerinde kasap ve alışveriş merkezlerinin et satış reyonlarında başlayan denetimlerde özellikle kaçak kesim ile işyerlerinin hijyenik olup olmadığı kontrol edildi.

Belediye Başkanlığı Veteriner Müdürü Şahabettin Yıldız ile Zabıta Müdür Yardımcısı Halis Barut'un da katıldığı denetimlerin vatandaşların sağlığı için yapıldığı belirtildi. Denetimlerin bundan sonraki günlerde de devam edeceği bildirildi.

Yetkililer, "Vatandaşlar aldıkları etlerin damgalı olup olmadığını sormalıdır. Bizler de bu konuda her zaman denetimlerimizi sürdürüyoruz. İşyerlerinin sağlıklı ortamlarda faaliyet göstermeleri de bir zorunluluktur. Bu defa yapılan denetimlerde kasapların gerekli şartlara uyduğu gözlemlenmiştir. Kendilerine ceza makbuzu yerine teşekkürlerimizi ilettik. Bilhassa et ve benzeri gıda maddesi satışı yapan işyerlerinin ilimizde belli uygunluğuna gelmesi bizleri sevindirmiştir" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2008 Salı 17:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?