5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Katil koca adliyede

VAN'DAKİ CİNAYETİN ARDINDAN

Van'da, tartıştığı eşinin boğazını kestiği iddia edilen zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, A.E. (34) eşi olan Gülnaz E. (28) ile gece geç saatlerde henüz belirlenemeyen bir nedende dolayı tartışmıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine A.E., yanında bulundurduğu bıçak ile eşinin önce göğsüne, ardından vücudunun değişik bölgelerine bıçağı sapladı. Son olarak ta boğazını keserek eşini 22 yerinden bıçakladığı ortaya çıktı.

Olaydan sonra durumu komşularına haber veren A.E., olayın şokuyla evlerinin yanın bulunan bir yerde oturdu. Gülnaz E. kaldırıldığı İpekyolu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, olaydan kısa süre bölgeye giden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, A.E.'yi gözaltına aldı. Olayı duyan Gülnaz E.'nin yakınları A.E.'ye saldırmak istemeleri üzerine polis, yaya olarak zanlıyı bölgeden uzaklaştırarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Zanlının Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından öğleden sonra adli makamlara sevk edildi. Gülnaz E., otopsisi yapıldıktan sonra ailesi tarafından hastane morgundan alınarak toprağa verildi.

VAN'DAKİ CİNAYETİN ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2011 Cumartesi 16:19:04
Güncelleme :30 Temmuz 2011 Cumartesi 16:40:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?