5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kayıp çocuk ölü bulundu

Van'ın Muradiye ilçesinde bir hafta önce kaybolan 10 yaşındaki Hakan A. isimli çocuk, sulama kanalında ölü bulundu.

Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet eden ve okullar yaz tatilinde olduğu için ayakkabı boyacılığı yaparak ailesinin geçimini sağlamaya çalışan 10 yaşındaki Hakan A., bir hafta önce sabah çıktığı evine bir daha dönmedi.

Çocuk, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile aile fertleri tarafından yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Önceki gün ilçe merkezinde 10 kilometre uzaklıkta bulunan Yumaklı köyü yakınlarında sulama birliğine ait kanalda bir ceset gören vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne haber verdi.

Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirilen Hakan A.'nın cesedi, daha sonra Van'da gönderildi. Burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Hakan A.'nın cenazesi, Muradiye Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Hakan A.'nın okul ve sınıf arkadaşları da katıldı. Arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmayan Fırat Alphan, "Biz arkadaşımızı çok seviyorduk. Öldüğüne çok üzüldük. Hakan ile 4. sınıfı birlikte okuduk. 5. sınıfa başlayacaktık. Biz okula başlayacağız ama arkadaşımız aramızda olmayacak. Bunun için çok üzülüyoruz. Allah rahmet eylesin" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 10:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?