5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Kaymakam mağaza açılışı yaptı

MURADİYE'DE İŞ YERİ AÇILIŞI

Van'ın Muradiye ilçesinde yeni faaliyete geçen bir giyim mağazası düzenlenen törenle açıldı. Açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Metin Esen kesti.

Çaldıran yolu üzerinde yeni hizmete giren ve 975 metrekare üzerinde olan giyim mağazası açılışından önce bir konuşma yapan Kaymakam Metin Esen, yatırımcı iş adamını tebrik etti.

Esen "İlçede üç iş yeri olan ve dördüncüsünü de yine kendi ilçesinde yatırım yaparak buradaki vatandaşlarına kendini hizmete adamış olan iş adamımızın davranışı takdir edilecek bir harekettir. Muradiye'nin gelişip büyümesi, iş adamlarımızın yatırımlarını kendi ilçelerine yapmaları ile mümkündür. Bu yatırım ilçe açısından iyi bir gelişme örneğidir. Bu nedenle bu güzel iş yerinin kurdelesini büyük bir gururla ve içtenlikle kesiyor, iş yerinin bereketli ve ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Açılışa, İlçe Kaymakamı Metin Esen'in yanı sıra İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak, bazı kurum amirleri, ilçe esnafları ve vatandaşlar katıldı. Açılışa katılanlara iş yeri sahibi Abdurrahman Güler tarafından ikramlarda bulunuldu. Abdurrahman Güler, yıllardan beridir bu ilçe halkının alışverişlerinden dolayı bu güne geldiğini belirterek açılışta kendilerini yalnız bırakmayan başta Kaymakam Metin Esen olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

MURADİYE'DE İŞ YERİ AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 18:27:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?