7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Kazalar kameralara takıldı

VAN'DA KAMERALARA TAKILAN TRAFİK KAZALARI

Van'da, son 1 ay içinde meydana gelen 10 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, çarpışma anları kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Emniyet Müdürlüğü'nün kent trafiğinin yoğun olduğu bölgelere yerleştirdiği Van Görüntülü İzleme Sistemi (VAGİS) kameraları, başta trafik kazaları olmak üzere çeşitli olayları 24 saat kesintisiz kaydediyor. Bu görüntüler içerisinde yer alan yaya ve sürücü hatalarının neden olduğu trafik kazaları, bir anlık dikkatsizliğin yol açtığı sonuçları gözler önüne seriyor.

Van'da eylül ayında şehir içinde meydana gelen 10 ayrı trafik kazası, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İpekyolu Caddesi Kedili Kavşak'ta dikkatsiz bir sürücü, akşam saatlerinde trafiğin rahatlaması için görev yapan trafik polisine çarptı. Polis memuru çarpmanın etkisiyle beton asfalta düşerek ağır yaralandı. Yaralı polis, bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İkinci kaza ise Özalp Kavşağı'nda meydana geldi. Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın havaya savruldu. Yaralı kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Diğer bir kaza ise Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Kavşağa yaklaşırken hız kesmeyen sürücülerin kullandığı otomobiller çarpıştı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücüler, araçlarından inip hasar kontrolü yaptı.

İpekyolu Caddesi'nde meydana gelen kazalardan birinde orta rafüje çarpan araç yan yattı. Diğer kazada ise bir araç trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarptı. Direk yerinden sökülürken, kazalarda yaralanan kimse olmadı.

Bir kaza da Karayolları Kavşağı'nda meydana geldi. TIR'la otomobil kavşaktan aynı istikamete döndükleri sırada TIR sürücüsü sağından giden otomobili önüne alarak metrelerce sürükledi. Kazada şans eseri yaralanan kimse olmadı.

Zübeyde, Kedili ve Terminal Kavşağı'nda sürücülerin dikkatsizliği sonucu meydana gelen kazalar ise maddi hasarla atlatıldı.

Son kaza ise, Emniyet Müdürlüğü Kavşağı'ndaki çalışmalar sırasında meydana geldi. Toprak yüklü kamyon kazılan kuyuya inmeye çalıştığı sıra zeminin yumuşak olmasından dolayı birden yan yattı. Kazayı gören çalışanlar kamyonun yanına giderek arkadaşlarını yara almadan kurtardı.

VAN'DA KAMERALARA TAKILAN TRAFİK KAZALARI
VAN'DA KAMERALARA TAKILAN TRAFİK KAZALARI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 12:59:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 13:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?