7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Kent konseyi gençlik meclisi kuruldu

KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ KURULDU

Van Kent Konseyi'ne bağlı yeni kurulan İl Gençlik Meclisi Başkanlığı görevine Nihat Yıldırım, eş başkanlık görevine de Zulal Nergis seçildi.

Yıldırım ve Nergis'in 6'şar aylık dönemlerde başkanlık yapacağı belirtildi.

Gençleri meclisin çalışma gruplarına davet eden Nihat Yıldırım, Van'a hizmet için heyecan içinde olduklarını söyledi. Yeni kurulan bir meclis olarak genç arkadaşlarla Van'a, Van gençliğine yeni bir soluk getireceklerine inandığını belirten Yıldırım "Liselerden üniversiteye, dernek ve mahallelerden odalara uzanan geniş bir yelpazede yönetim kurulumuz var. Her kesimden genç arkadaşlarla Van'ın gençlik sorunlarını masaya yatırıyoruz. Sadece eleştiren gençlik olmadığımızı, fikir üreten, çözüm öneren gençlik olduğumuzu kısa sürede yapacaklarımızla bütün kamuoyuna göstermiş olacağız. Van'ın ulusalda ve yerelde imaj tazelemeye ihtiyacı olduğunu düşünerek Van gençliğinin fikir üreten ve bunu tatbik eden gençlik olduğuna ses getirecek aktivitelerle ulusal basında yer bulacağımıza inanıyorum.

Yapılacak aktivite ve projelerde Van Kent Konseyi'nden ve Vali Münir Karaloğlu'ndan destek beklediklerini de anlatan Nihat Yıldırım "Yapılacak proje-aktivite türüne göre gerekli kamu kurum ve kuruluşların da desteklerini bekliyoruz. En az bu destekler kadar bizimle elini taşın altına koyabilecek, gönüllü genç kardeşlerimizin desteğini de bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:00:03
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 18:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?