6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Kılıçdaroğlu'na Van şoku!

KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde bir grubun tepkisi ile karşılaştı.

Beşyol mevkiinde düzenlenen miting esnasında valilik binası önünde toplanan bir grup, konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yuhaladı. Bir süre, "Kahrolsun CHP" sloganları atan grup, polisin müdahalesi sonucu dağıtıldı. Zaman zaman zafer işareti yapan grubun yapılan tüm uyarılara rağmen dağılmaması üzerine, polis sloganlar atan yüzü kapalı bir çocuğu gözaltına aldı.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı mitingde, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi için il dışından gelen polislerle birlikte bin 500 kişi görev aldı. Van Ferit Melen Havaalanı'ndan miting alanına kadar yaklaşık 7 kilometrelik yol boyunca, sağlı sollu 50 metre arayla birer polisin bekletildiği gözlendi. Miting sonrasında da aynı şekilde alınan yoğun güvenlik önlemleri altında havaalanına giden Kılıçdaroğlu'nun burada polis şeflerine teşekkür ettiği belirtildi.

2 Nisan günü CHP'nin İl Başkanlığı Kongresi'ne katılan eski Genel Başkanı Deniz Baykal bir grubun taşlı ve yumurtalı saldırısına uğramış ve İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen 2 mülkiye müfettişinin yaptığı soruşturma sonucunda güvenlik zafiyeti olduğu gerekçesiyle eski İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert hakkında Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU
KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU
KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU
KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU
KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU
KILIÇDAROĞLU'NA VAN ŞOKU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 15:37:03
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 18:29:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?