5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

'Kişisel gelişim semineri' yapılıyor

Van Sanayici ve İş Adamları Derneği (VASİAD) tarafından düzenenen ve 4'ncüsü yapılacak olan 'Kişisel gelişim semineri' yarın yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan VASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, kentteki iş adamlarının ve girişimcilerin motivasyonunun artırılmasına ve ufuklarının genişlemesine katkı sağlamak düşüncesi ile her yıl düzenledikleri seminerin, Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Harun Koçak ve Müteşebbis Gelişim Vakfı Başkanı Nurettin Konaklı'nın katılımı ile gerçekleştirileceğini belirtti. Gedik, açıklamasında şunları belirtti:

"Van Ticaret Borsası'nda yarın saat 15.00'de başlayacak '4. VANSİAD - İŞGEM Kişisel Gelişim Semineri'nde, dünya genelinde yaşanan ekonomik krizin ülkemize ve bölgemize yansımaları sonucu ortaya çıkan karamsar tablonun insanlarımızda oluşturduğu olumsuzlukların bertaraf edilmesi ve bu sıkıntılı dönemin Vanlı girişimcilerimizce fırsata dönüştürülebilmesi için yol gösterme adına ciddi katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Ayrıca yapılan bu çalışmada ilimizin coğrafik konumu nedeni ile sahip olduğu, sınır ticareti ve ihracat şansını bugüne kadar yeterince kullanamadığı düşüncesi ile bu konuda girişimcilerimizin önünü açacak ve bilgilenmesine katkı sağlayarak iç piyasada yaşanan daralmanın dış pazar imkanını kullanarak aşması yönünde fayda sağlayacaktır."
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 13:03:00
Güncelleme :16 Mart 2009 Pazartesi 13:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?