6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Komutana teşekkür plaketi

KOMUTANA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Van'ın Muradiye Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer'i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler.

Eğitime verdiği desteklerden dolayı Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okul müdürü Zafer Kayakeser, Müdür yardımcısı Veysel demir, iki öğrenci ile birlikte Garnizon Komutan Yüzbaşı Mustafa Akyer'i makamında ziyaret ettiler. Gamze Kayakeser ve Umut Alpdağ isimli öğrenciler okulun idareci, öğretmen ve öğrenciler adına eğitime yaptıkları desteklerden dolayı Yüzbaşı Mustafa Akyer'e teşekkür ederek okul adına teşekkür plaketini sundular.

Makam koltuğunda öğrencileri oturtan Yüzbaşı Akyer, Okul Müdürü Zafer Kayakeser, Müdür Yardımcısı Veysel Demir ve öğrenciler ile uzun süre sohbet etti, ikramlarda bulundu ve öğrencilere hediyeler verdi. Yüzbaşı Akyer "Yarının geleceği olan siz öğrenciler okuyarak millete devlete faydalı birer öğrenci olabilmek için çaba gösterdikçe, her kesimden, her kurumdan çabalarınız takdirle karşılanır. Başarılı olduğunuz takdirde de her zaman ödüllendirileceksiniz. Bu vesile ile başarılı olan her öğrenciyi

gördüğümüz ya da da duyduğumuz zaman bizlerde gururlanıyoruz ve diğer öğrencilere teşvik amacıyla başarıları ödüllendirelim ki faydalı öğrencilerin sayısında artış olsun" diyerek öğrencilere bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

KOMUTANA TEŞEKKÜR PLAKETİ
KOMUTANA TEŞEKKÜR PLAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 11:59:00
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 15:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?