6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Komutandan iftar yemeği

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE KOMUTANDAN İFTAR YEMEĞİ

Van'ın Muradiye İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile bir iftar yemeği verdi.

Askerlik Şubesi bahçesinde verilen iftar yemeğine gelen konukları Yüzbaşı Mustafa Akyer ve Yüzbaşı Akif Yorulmaz eşleriyle birlikte bahçe kapısında karşıladılar. İftar yemeğine Kaymakam Metin Esen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, Ünseli Belediye Başkanı İshak Polat, Jandarma Yüzbaşı Akif Yorulmaz, İlçe Emniyet Mdürü Gülizar Gündüz, kamu kurum amirleri, rütbeli askerler, şehit ve gazi aileleri, bazı esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyeleri, aynı masada otkurdukları Hatay'da şehit olan Erol Tavukçu'nun annesi Naciye ve babası M. Emin Tavukçu ile özel olarak ilgilendiler ve uzun süre kendileriyle sohbet ettiler. Şehidin anne ve babasıyla hatıra fotoğraflar çekildiler.

Yemek esnasında havai fişeklerle geceyi renklendiren Yüzbaşı Mustafa Akyer, şehit, gazi, asker ailelerine ve konuklara unutulmaz bir gece yaşatırken, katıldıklarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE KOMUTANDAN İFTAR YEMEĞİ
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE KOMUTANDAN İFTAR YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 13:14:01
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 16:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?