5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Komutandan yaralı çocuğa ziyaret

Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan, dün Hakkari'deki izinsiz gösterilerde yaralanan ve Van'da tedavileri süren çocuk ile polis memurunu hastanede ziyaret etti.

İzinsiz gösterilerde bir polis memuru tarafından yaralanan Seyfi Turan isimli çocuk ile göstericilerin attığı taşlarla yaralanan polis memuru Caner Çelik'in Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Bugün öğlen saatlerinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yurdaer Olcan ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay Vecihi Halil İyigün, yaralıları ziyaret etmek amacı ile YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde geldi. Hastane kapısında Emniyet Müdür Vekili Mustafa Uçkan tarafından karşılanan Korgeneral Olcan, ilk önce polis memuru Caner Çelik'i tedavi altında tutulduğu Beyin Cerrahi Servisi'nde, daha sonra Seyfi Turan'ı ise Kulak Burun Boğaz Servisi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret yaklaşık 10 dakika sürdü. Korgeneral Olcan ile Albay Vecihi İyigün, ziyaretin ardından hastanede ayrıldı.

Bu sırada gazetecilerin ziyaretten görüntü almasını engelleyen Araştırma Hastanesi güvenlik görevlileri ve Hastane Müdürü Metin Günsan ile basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Tartışma, polis memurlarının araya girmesiyle sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 16:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?