2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Konser fuara renk kattı

Bu yıl 15.'si düzenlenen Van-Asya İpekyolu Ticaret ve Sanayi Fuarı 3. gününde organize edilen konserle renklendi. 

Bu yıl ilk kez fuar etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerde dün akşam Türk Halk Müziği sanatçısı Yaşar Turan, Hazal ve Mehmet Öndül sahneye çıktı. Birbirinden güzel türkülerle fuara katılan ziyaretçilere güzel bir gece yaşatan sanatçılara konser sonunda Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) tarafından birer plaket verildi. 

Konser sonunda bir konuşma yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu "Yaptığımız bu etkinliklerin amacı fuarı ziyaret edenlere güzel vakit geçirtmektir. Bu çerçevede ilk kez Van'da fuar süresince konserler organize ettik. Bu konserlere halkın ilgisi bizleri sevindirmiştir. Özellikle gençlerin bir arada olması, taşkınlıklar yapmadan konserimize renk katmaları bizleri mutlu etmiştir. Birbirimizi sevelim, ülkemize, milletimize ve ilimize faydalı birer insan olalım. Bizim amacımız bu ilde birlik ve beraberliği sağlamak, kentin kalkınmasında aktif rol üstlenmektir" dedi. 

Önümüzdeki Pazar günü sona erecek olan fuarda 20 Eylül Cumartesi günü Vanlı İbo ve Celal Yarıcı'nın konser vereceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 09:45:26
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 09:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?