5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Köy hizmeti seçimleri yapıldı

Van'ın Muradiye İlçe Kaymakamlığı tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan yıllık meclis üyeleri seçimi yapıldı.

Kaymakam Ömer Sağlam başkanlığında İlçe Halk Kütüphanesi salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Özel İdare Müdürü M. Şirin Tağmat, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yavuz Solmaz, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Kaymakam Sağlam, toplantıya geçmeden önce yerel seçimlerde yeni seçilen İl Genel Meclis üyelerini ve yeni muhtarları tebrik ederek "Önümüzdeki bir yıl içerisinde Köylere Hizmet Götürme Birliği adı altında birlikte çalışacağımız yeni üyeleri seçmek için toplanmış bulunmaktayız. Temennimiz vatandaşlarımıza hizmet götürürken bunu en güzel bir şekilde gerçekleştirmektir" dedi.
Daha sonra 44 Muhtar ve 4 İl Genel Meclis üyeleri, bırakılan sandıkta oy kullandılar . Seçim sonucu birlik üyeliğine Kemal Beydoğan, Nesim Solmaz, Seyfettin Şimşek ve Ahmet Sarı seçildiler.

Sonuçların açıklanmasının ardından bir değerlendirme yapan Kaymakam Ömer Sağlam katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev yapmak için seçilen yeni üyeleri tebrik etti ve hayırlı çalışmalar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?