7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Kur'an'ı Kerim satışında artış

RAMAZAN AYINDA KUR'AN'I KERİM SATIŞINDA ARTIŞ

Van'da Ramazan ayının gelmesiyle beraber başlatılan kampanyayla fiyatı yarı yarıya azaltılan Kuran'ı Kerim satışlarında önemli artış olduğu belirtildi.

Şerefiye Mahallesi'ndeki Mısır Çarşısı'nda bulunan satıcılar, insanlardaki manevi duygularının güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı Ramazan ayında, yapılan yüzde 50 indirimle birlikte Kuran'ı Kerim satışlarının arttığı belirtildi.

Bu yıl Ramazan ayının gelmesiyle beraber Kuran'ı Kerim fiyatlarının yarı yarıya düşürdüklerini anlatan Nimetullah Susan isimli satıcı "Ramazan ayından dolayı kampanyalar düzenleyerek fiyatları yarı yarıya indirdik. Ramazan ayı sonuna kadar yüzde 50'a varan indirimimiz devam edecek. Kampanyayla beraber hemen hemen satışlarımız iki misline yakın arttı. İndirimimizin başlaması ile beraber camilerden de büyük ilgi aldık. Daha önce 40 TL'ye satılan Kuran-ı Kerim'i 20 TL, 30 TL'ye satılan Kuran-ı Kerim'i ise 15 TL'den satıyoruz. Bu fiyatların düşmesi Kuran'ı Kerim'e olan ilgiyi daha da arttırdı" dedi.

RAMAZAN AYINDA KUR'AN'I KERİM SATIŞINDA ARTIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 16:16:00
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 17:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?