2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Lafarge'dan 250 öğrenciye bot

Lafarge Van Çimento Anonim Şirketi (AŞ)tarafından düzenlenen bir törenle Cumhuriyet Bayramı öncesinde 250 öğrenciye kışlık bot dağıtıldı.

Edremit İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, Milli Eğitim Müdürü M. Macit Mumcuoğlu, Edremit İlköğretim Okulu Müdürü Bünyamin Yeral ve Lafarge Van Çimento AŞ Fabrika Genel Müdürü Murat Sela katıldı.

250 öğrencisi bulunan okulda bot dağıtımında bir açıklama yapan Lafarge Van Çimento AŞ Fabrika Genel Müdürü Murat Sela, eğitime destek olmayı öncelikli sosyal sorumluluk olarak kabul ettiklerini söyledi. Sela, "Çocuklarımızın sevinci ve onların aydınlık geleceği, her türlü çabaya değer. Lafarge Van Çimento olarak bunda payımız olmasından kıvanç duyarız" dedi.

Murat Sela, bu tür çalışmalarla Van'ın ekonomik olduğu kadar sosyal alandaki gelişimine de katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 19:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KORAY BAŞBUĞ IP: 81.213.218.xxx Tarih : 1.11.2008 17:33:24

gösteriş için birilerine kaypaklık için iş yapıp iyilik hareketinde bulunacaklarına önce kendi işçilerinin maaşlarına zam yapsınlar halen o zor şartlarda 500 600 liraya çalıştırılıyorsa o insanlar ayakkabıları hak eden ilk önce çalışan çocuklarıdır.