5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Lafarge'dan eğitim desteği

Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Lafarge Çimento Anonim Şirketi (A.Ş.) tarafından yenilenen Edremit İlköğretim Okulu'nun konferans salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Edremit İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muhammed Salih Beyazit, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Burhan Erez, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Sefa Tatlısu, TEİAŞ Van Bölge Müdürü Kazım Çınar, Lafarge Van Çimento AŞ Genel Müdürü Murat Sela'nın yanı sıra daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
İlçe Kaymakamlığı'nın yürüttüğü 'Hamilik Projesi' kapsamında Edremit İlköğretim Okulu'nun konferans ve eğitim salonunun zemin, pencere perdeleri ve duvarlarıyla sahne bölümü tamamen yenilenirken, salona ayrıca modern bir ses ve projeksiyon sistemi de kuruldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Lafarge Van Çimento A.Ş. Genel Müdürü Murat Sela, 40'ıncı kuruluş yıldönümlerinin coşkusunu yaşadıklarını belirtti. Edremit ilçesinde çok güzel organizasyonlara ev sahipliği yapan Edremit İlköğretim Okulu'nun konferans salonunun yenilenmesine katkıda bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Sela, Kaymakam Mehmet Nuri Başaran'ın teşvikleriyle gerçekleşen kurum kardeşliğinin bugün yenilenmesine katkıda bulundukları bu eğitim salonunda başlıyor olmasından son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, Lafarge Van Çimento A.Ş.'ye sunmuş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Mehmet Nuri Başaran, 'Hamilik Projesi' kapsamında Lafarge Van Çimento AŞ Genel Müdürü Murat Sela'ya ve Edremit İlköğretim Okulu Müdürü Bünyamın Yeral'a Hami Kurum Belgesi verdi. Program, açılış kurdelesinin kesilmesi ve konferans salonunun gezilmesinin ardından sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?