5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Ligde kolay maç yok

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden Belediye Vanspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, dün oynadıkları Körfez Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmayı bildiklerini ifade ederek, bu ligde kolay maçın olmayacağını söyledi.


Murat Bölükbaşı, TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nun 5. haftasında kendi evinde karşılaştığı Körfez Belediyespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini, Körfez'in güçlü bir ekip olduğunu bildiklerini ifade eden Bölükbaşı, ligin 5. haftasında nağmağlup bir ekip karşı karşıya geldiklerini kaydetti. Zorlu bir maçın yaşandığını ve buna rağmen 3 puanla ayrılmayı bildiklerini anlatan Bölükbaşı, "Biz şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz. 2. Ligin en iyi takımları burada. Direnç olarak karşımızda çok güçlü bir ekip vardı. Ama oyuncularım ekonomik sıkıntılara rağmen buradan puanla ayrılmayı bildiler. Biz teknik kadro olarak oyuncularımızı her maça moral ve motivasyon bakımından hazır hale getiriyoruz. Ama ekonomik sıkıntılar oyuncularımızı büyük oranda sıkmaktadır. Bu da tur atlama yolunda bize büyük sıkıntılar yaşatmaktadır. Diğer takımlara oranla iyi bir kadromuz ve profesyonel futbolcularımız var. Yaşanan krize rağmen oyuncularım profesyonelliğin vermiş olduğu olgu ile sahada ellerinden geleni yaparak 3 puan almayı başardılar. Oyuncuları 90 dakikalık bir maça hazırlamak teknik kadronun görevi olduğu kadar çevrenin de görevidir" dedi.


Çeşitli illerden getirilen futbolcuların ekonomik haklarını istemelerinin en doğal hakları olduğunu da sözlerine ekleyen Murat Bölükbaşı "Şampiyonluğa oynayan bir takımın özel kriterleri vardır. Bu kriterler yakalandığı vakit bir üst tura çıkarsınız. Bunda kulübün, teknik kadronun, şehrin ve taraftarın büyük rolü bulunmaktadır. Yaşanan sıkıntılara rağmen profesyonelliği elinden bırakmadan Vanspor formasına ve Van'a yakışır bir şekilde oynayan futbolcularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu;
Transferinin yapılmasıyla birlikte ilk maçında Van halkını golle tanıştırmasının kendileri ve Okan açısından mutluluk verici olduğunu vurgulayan Murat Bölükbaşı, Türkiye futboluna adını altın harflerle yazdırmış olan Okan'ın isminin hep bu sayfalarda var olacağına değindi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 17:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?