3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Lisede geleneksel pilav günü

Van Şehit Koray Akoğuz Lisesi'nde 4. pilav günü etkinliği düzenlendi.

İskele Caddesi'ndeki okulun bahçesinde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen pilav günü, öğle saatlerinde müzik eşliğinde başladı. Öğrenciler tarafından eğitim öğretim yılı süresince çeşitli resim çalışmaların bulunduğu serginin açılışı yapıldı.

Etkinliğe katılanlara, okul yönetimi tarafından hazırlanan pilav, kavurma ve ayran dağıtıldı. Okul Müdürü Abdullah Çelebi, eğitim öğretim yılı boyunca okula maddi ve manevi destekte bulunan velilere güzel bir gün sunmak amacında olduklarını söyledi. Çelebi, velilerin öğretmenlerle kaynaşmasını da hedeflediklerini belirterek, "Şehit Koray Akoğuz Lisesi olarak, öğrencilere yönelik yıl boyunca çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu tür etkinlikler öğretmen, veli işbirliğine katkı sunmakta, eğitimin verimliliğini arttırmaktadır. Okul Aile Birliği bu konuda gerekli tüm destekleri bize veriyor. Dağıttığımız pilav velilerimiz tarafından karşılanmaktadır. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

Pilav gününe Milli Eğitim Müdür Vekili Gıyasettin Subay, Emniyet Müdür Yardımcıları Önder Okşar, Mustafa Uçkan, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı.

.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 17:47:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?