6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Mağaza alev alev yandı

VAN'DA İŞ YERİ YANGINI

Van'da elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, itfaiye ekiplerinin 3 araçla yaptığı müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre yangın, dün gece Bahçıvan Mahallesi'nde bulunan Yasin T. isimli şahsa ait bir giyim mağazasında meydana geldi. Gece geç saatlerde belediye temizlik işçilerinin sokaklardaki çöpleri temizlediği esnada cam kırılma sesleri duyuldu. Bunun üzerine hırsızlık olabileceği düşüncesiyle sesin geldiği yere doğru giden temizlik işçileri, giyim mağazasından dumanların çıktığını görünce itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgeye giden polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken,

itfaiye ekipleri de yangına anında müdahale etti. İtfaiye ekipleri, kapalı olan iş yerinin kepenk kilitlerini kazma ile kırarak içeri girdi. Yangının büyük olmasından dolayı bölgeye 2 itfaiye aracı daha gönderildi. 3 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın, yaklaşık 2 saatlik bir çalışma neticesinde kontrol altına alındı. Yangın iş yerinin yanında bulunan çay ocağı ve manava da zarar verdi. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışma sonucu yangın tamamen söndürülürken, iş yeri ise kullanılamaz hale geldi.

Emniyet Müdürlüğü'ne ait toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde ihtiyaç duyulması ihtimaline karşı hazır bekletilirken, elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

VAN'DA İŞ YERİ YANGINI
VAN'DA İŞ YERİ YANGINI
VAN'DA İŞ YERİ YANGINI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 12:20:02
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 18:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?