5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Mahkeme çıkışı kavga!

VAN'DA MAHKEME ÇIKIŞI KAVGA: 14 YARALI

Van'da bir cinayetin davasında, iki aile arasında çıkan kavgada 14 kişi yaralanırken, 28 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgeye göre, 8 yıl önce bir tecavüz olayı nedeniyle D. ve E. aileleri arasında husumet başladı.

Husumetin büyümesi üzerine geçen yıl N.D., içinde 3 kişi olan kullandığı otomobille, C.E., oğlu R.E. ve M.Ş.T.'nin içerisinde bulundukları otomobile çarpınca önce kavga çıktı. Ardından da C.E. tabancayla vurularak hayatını kaybederken, R.E. ve M.Ş.T. de yaralandı. Zanlı N.D. ise kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili açılan davanın duruşması bugün Van 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşma için adliyede karşılaşan iki aile fertleri arasında adliye içerisinde başlayan tartışma, bina dışında devam ederek taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. İki ailenin fertlerini güçlükle ayıran polis 28 kişiyi gözaltına alırken, yaralanan 14 kişi de tedavileri için polis nezaretinde Van'daki değişik hastanelere gönderildi. Bir süre sonra bu kez her iki tarafın yaralılardan bazıları Van Eğitim ve Araştırma

Hastanesi'ne kaldırılınca bu kez gerginlik burada devam etti. Çok sayıda çevik kuvvet ekipleri hastaneye sevk edilirken, polis diğer ailenin yaralılarını geniş güvenlik önlemleri altında başka hastaneye gönderdi.

Gözaltına alınan 28 kişi sorguları yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Hafif yaralıların tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edilerek gözaltına alınırken, her iki aileden 2 kişi ise aldıkları bıçak darbelerinden dolayı yaralanarak ameliyata alındı. Kavga sırasında polis, kullanılmaya fırsat vermeden 2 adet tabancayı da ele geçirdi.

VAN'DA MAHKEME ÇIKIŞI KAVGA: 14 YARALI
VAN'DA MAHKEME ÇIKIŞI KAVGA: 14 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 17:46:02
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 18:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?