5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Manifaturacıda yangın

Van'da bir manifatura mağazasında çıkan yangında, 2'si itfaiye eri 5 kişi etkilenirken, eşyaların büyük bir bölümü ise kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Eski Özalp Durağı Altaylı Sokak'ta bulunan 2 katlı 'Şık Çeyiz' isimli manifatura mağazasının bodrum katında çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken, iş yeri sahibi ile çevrede toplanan vatandaşlar da içerdeki malzemeleri dışarıya çıkarmaya çalıştı. Bodrum katında etkili olan dumandan dolayı itfaiye erlerinin bir türlü yangına müdahale edemedi. Uzun süre içerde bulunan dumanın tahliye etmeye çalışan itfaiye erleri, daha sonra iş yerinin önündeki kaldırımın betonu kırılarak dışardan içeriye su sıktı. İtfaiye erlerinin yaklaşık 3 saat süren yoğun çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, içerde bulunan sünger döşek, nevresim ve halı gibi ürünlerin büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi.

Yangında isimleri henüz öğrenilemeyen 2'si itfaiye eri 5 kişi çıkan dumandan etkilendi. Dumanda etkilenenler olay yerinde bulunan 112 Acil Servis'e ait ambulansa alınarak oksijen verildi. Yangın ile ilgili başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?