6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Masa tenisinde gurur tablosu

MASA TENİSİNDE GURUR TABLOSU

Van'ın Muradiye ilçesinde Yavuz Selim İlköğretim Okulu takımı, Okullar Arası Masa Tenisi Müsabakaları'nda il birincisi oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2009- 2010 eğitim-öğretim yılı spor müsabakaları çerçevesinde düzenlenen müsabakalar, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda yapıldı. 19 takımın katıldığı müsabakalarda, Muradiye Yavuz Selim İlköğretim Okulu bütün rakiplerini yenerek, geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da il birincisi oldu.

Okul Müdürü İhsan Keskin; "Bu başarımızda emeği geçen başta İlçe Kaymakamımız Metin Esen'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M. Cüneyt Arvas'a, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Harun Gündüz'e, öğrencilerimiz Faruk Tavukçu, Serhat Çalpan ve Fırat Çalpan'a şükranlarımı sunuyorum. Son, 3 Türkiye Şampiyonası'nda da ilimizi temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.' dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Gündüz ise "Dört yıldır emek verdiğimiz masa tenisinde hedeflediğimiz yere ulaştığımızı düşünüyorum. Son 4 yıldır il birinciliklerini alarak Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Emeği geçen, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

MASA TENİSİNDE GURUR TABLOSU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 13:40:02
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 18:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?